NOORDKOP - Welk team laat de coolste moves zien en heeft een vette show? Tijdens de twee voorrondes van het Streetdance kampioenschap 2023, georganiseerd door Team Sportservice Noordkop, Dutch dance center en Dazzling , lieten leerlingen van groep 7 en 8 dit zien.

De teams uit Hollands Kroon en Schagen bereidden zich goed voor op deze dance battle. Eigen choreografieën werden bedacht, de meest ingewikkelde passen en bewegingen werden vloeiend uitgevoerd op muziek die de leerlingen zelf gekozen hadden.

Tijdens de twee voorrondes die Team Sportservice Noordkop voor dit prestigieuze kampioenschap organiseerde: in Sporthal de Multitreffer in Schagen en Sporthal Wieringen in Hollands Kroon, was zichtbaar dat de kinderen tot in de kleinste details geoefend hadden. Natuurlijk willen ze een plek in de finale halen, en dan het liefst nog winnen ook, want de winnaar mag meedansen in de dansvoorstelling van het Dutch Dance Center in de Kampanje, zondag 11 juni.

Finale in Multitreffer
Voor het zover is, is het zaak te stralen tijdens de finaledag. Deze start vrijdag 2 juni om 15.00 uur, in Sporthal de Multitreffer in 't Zand. Kom vooral kijken naar de talentvolle dansers en kijk welke groep door de vakkundige jury wordt uitverkoren tot de Streetdance kampioen van 2023!