WINKEL - Dit weekend zijn op de Golf & Countryclub Regthuys in Winkel de jaarlijkse clubkampioenschappen strokeplay gespeeld van de Golfvereniging Regthuys.

Dit is het belangrijkste toernooi van het jaar. Volledig volgens het concept van The Dutch Open en andere grote wedstrijden wordt de wedstrijd gespeeld over 2 dagen. Er waren 65 deelnemers, 49 heren en 16 dames. Zaterdag werd onder ideale omstandigheden, de eerste wedstrijd gespeeld. Vanaf 09.30 uur gingen de flights de baan in. Die dag werd door Christian Rens een topscore binnengebracht van 71 slagen (een score gelijk aan de par van de baan). Bij de dames was Dyvon Taylor de beste met een score 79 slagen. 66% van de 65 deelnemers haalden de cut en werden afgelopen zondag verwacht voor de beslissende ronde. Helaas kon Christian Rens zijn leidende positie handhaven. Uiteindelijk wist Bart de Gier hem te passeren en werd de nieuwe Strokeplaykampioen Heren van Golfvereniging Regthuys. Christian werd ook nog gepasseerd door Mike Kabel en Gregory Bolten die respectievelijk 3de en 2de werden. Bij de dames bleef Dyvon Taylor haar hoge niveau houden. Ook deze dag bracht zij de beste score binnen en werd onbedreigd de Clubkampioene bij de dames.

Wilma Raijmakers werd 2de en Marcia Bosch eiste de 3de plaats voor zich op.
Al met al een prachtig kampioenschap waarin de prijzen werden overhandigd door onze Voorzitter Jaap Tukker, die zijn waardering uitspraak voor de fantastische prestaties van de deelnemers en voor de organisatie van het jaarlijkse evenement.