WINKEL - De afgelopen zomer zijn door de Golfvereniging Reghthuys weer de traditionele Matchplay-clubkampioenschappen georganiseerd. Na een aantal poulewedstrijden gingen de winnaars door naar de knock-out fase van de kwart- en halve finales. Vandaag, 24 september was het finale dag. Matchplay in golf is een heel eerlijke spelvorm. Wie is in staat om de hole in het minst aantal slagen te spelen? Deze wint de hole en vervolgens wordt dit herhaald totdat er een winnaar is.

Christian Rens en Jan Kunst gingen de strijd aan om de bronzen medaille. De strijd om het Clubkampioenschap werd bij de heren gespeeld door Bart de Gier en Mike Kabel. Christian wist beslag te leggen op de 3de plaats. In de finale was het spannend tot de laatste hole. Bart de Gier kon nog op gelijke hoogte komen, maar dan moest hij de laatste hole winnen. Helaas, beide mannen hadden op deze hole een gelijke score dus Mike Kabel kon de armen in de lucht steken.

Bij de dames ook een prachtige finale wedstrijd tussen moeder en dochter Taylor. Deze strijd werd in het voordeel van dochter Dyvon beslist. Lisette Mels wist beslag te leggen op de 3de plaats door Marcia Bosch te verslaan.

Alle Clubkampioenen werden gehuldigd en toegesproken door onze voorzitter van de Vereniging, Jaap Tukker.

Mike Kabel maakte van de gelegenheid gebruik om de organisatie te bedanken en zijn waardering uit te spreken voor de kwaliteit van de baan en de greens. De Wisselbekers krijgen voor een jaartje weer een mooie plek in het huis van onze winnaars Mike en Dyvon.