WINKEL - Trainer/coach John Bijvoet zal ook komend seizoen het eerste vrouwenteam van VV Winkel onder zijn hoede nemen. De afgelopen weekend 50 jaar geworden oefenmeester deelde op de dinsdagavondtraining aan de groep mee dat hij kort daarvoor een "goed gesprek" had gehad met het bestuur.

Hoewel er nog heel wat (inhaal)wedstrijden gespeeld dienen te worden is de formatie dit seizoen uitstekend op dreef. Zo kan komende zondag in een inhaalwedstrijd bij DWOW de koppositie al worden ingenomen, en daarna heeft Winkel nog twee wedstrijden te goed ten opzichte van de concurrentie.

Voor Bijvoet was een belangrijke voorwaarde dat er aan enkele wensen wordt voldaan mocht de ploeg straks naar de 1e klasse promoveren. Dinsdagavond kwamen het bestuur en Bijvoet tot overeenstemming voor wat betreft het verlengen van het contract met één jaar.

Namens de spelersgroep laat elftalleidster Marijne Euser weten blij te zijn met de contractverlenging. "John is de beste man voor deze groep en dus de juiste man op de juiste plaats. Wij zijn opgelucht dat het rond is.'