ANNA PAULOWNA - In de Keesschuur wordt op zaterdag 27 januari een Workshop Voorjaarsbloemen met Paletmes gegeven. Dat heerlijke gevoel, wanneer je weer de eerste narcissen en tulpen ziet in de kraampjes langs de weg. Dat gevoel gaan wij op het doek zetten..


Met een spalter, verschillende paletmessen, een flink doek en een royale hoeveelheid olieverf gaan we aan het werk. Docent is Elly Doolaard. We beginnen om 13.30 uur, tot plusminus 17.00 - 17.30 uur.

Elly laat bij aanvang zien hoe je met een mes werkt en hoe verschillende bloemen worden opgezet ( we halen verschillende bloemsoorten in huis) vervolgens kies je een eigen doek en dan aan het werk. De begeleiding is individueel, intensief maar ook gezellig.

Halverwege is er een koffie/thee pauze met een korte tussenbespreking.Na afloop is er een "borrel" met korte nabespreking. De workshop is geschikt voor iedereen, beginnend of geroutineerd.

Voor meer info of opgeven: doolaard@hetnet.nl of tel. 0223 621610 of kom gewoon even langs in het atelier. Adres: Middenweg 9b Anna Paulowna.