HIPPOLYTUSHOEF - Op zondag 27 maart vindt het eerste deel van de onderlinge springcompetitie plaats bij paardensportvereniging de Wironruiters in Hippolytushoef. Een laagdrempelige officiële springwedstrijd, waarbij er gesprongen kan worden op de hoogte naar wens. De vereniging verwacht deelnemers vanuit de wijde omtrek en stelt de kantine open voor publiek en toeschouwers.

Zomerboost
Afgelopen zomer 2021 deden de gemeente Hollands Kroon en Sportservice Schagen een oproep aan alle sportverenigingen: maak de velden en accommodaties weer levendig! Daar heeft de Wironruiters gehoor aan gegeven en organiseerde 2 succesvolle edities. De Wironruiters heeft deze springcompetitie inmiddels een vaste plek in hun jaarplanning gegeven. Op deze manier komen zij tegemoet aan een ieder die graag eens een sprong wil wagen in een heus parcours.

De competitie brand los

De competitie wordt gereden verspreid over twee wedstrijddagen en is opengesteld is voor iedereen die mee wil doen. Er wordt naast aanstaande zondag 27 maart ook gereden op zondag 15 mei. Deelnemers kunnen zelf hun gewenste hoogte aangeven (50cm, 60cm, 70cm, 80cm, 90cm of 100cm). Er is flink geïnvesteerd in het vinden van sponsoren, zodoende worden er mooie prijzen weggegeven aan de deelnemers. Deelnemers die twee dagen meedoen, dan maak je ook nog kans op de overall titel; Winnaar Open Springcompetitie 2022!

Voor iedereen toegankelijk

Wat de vereniging belangrijk vindt is dat het springen een belevenis gaat zijn, die je niet meer vergeet. Zodoende is er naast een jurylid ook instructie in de ring aanwezig die je tijdens het springen kan voorzien van tips. Op deze manier zorgt de Wironruiters dat het springen voor iedereen mogelijk is. Lukt het niet, dan kun je met deze ondersteuning toch je parcours uit rijden. Dit is wezenlijk anders dan bij een officiële wedstrijd.

Toeschouwers

Toeschouwers zijn van harte welkom. het beloofd mooi weer te worden. De kantine is open vanaf 10.00u waar je onder het genot van een kop koffie het spektakel kunt aanschouwen. Aanmelden is ook nog beperkt mogelijk, dus meld je snel aan: info@wironruiters.nl

Informatie over de activiteiten bij de Wironruiters wordt actief gedeeld via de social media kanalen, ook vind u informatie op onze website www.wironruiters.nl. Als basislid voor slechts €55 maakt u een jaar lang gebruik van de ledenkorting die voor de verschillende activiteiten geldt.