SCHAGEN - Verenigingen kampen met veel vragen. Bijvoorbeeld over het innen van contributie, het betalen van huur, het organiseren van een ALV, het betalen van medewerkers en het plegen. Team Sportservice Schagen, Hollands Kroon en Den Helder verzorgen een kosteloos webinar voor sportverenigingen om hen te voorzien van nuttige informatie en te helpen met tips.

Het webinar bestaat uit een algemeen informatief gedeelte en een interactief gedeelte waarin verenigingen en sportaanbieders vragen kunnen stellen.

Tijdens het webinar geeft Peter van der Aart, juridisch specialist van Team Sportservice en Sportkader, antwoorden en tips. Denk aan de regels en voorwaarden van de noodfondsen, hoe om te gaan met contributie, contracten en het uitbetalen van salarissen en vrijwilligersvergoedingen.

Meld je aan voor het webinar
Het webinar is online en vindt plaats op donderdag 14 mei van 16.30 tot 17.30 uur. Klik op onderstaande button om je aan te melden. Voor aanvang van het webinar ontvang je per e-mail een link waarmee je het webinar online kunt volgen.

Data: 14 mei 2020
Tijd: 16.30 - 17:30 uur