NOORD HOLLAND - Verveel jij je inmiddels ook zo door al dat thuis zitten? En kom je uit de omgeving Alkmaar, Edam-Volendam of Hollands Kroon? Dan is ViralSpot voor jou dé place to be!

Op ViralSpot vind je allerlei toffe challenges en online-activiteiten, zoals bijvoorbeeld Fortnite-toernooien en een digitale speurtocht. Door mee te doen met de challenges of 1 van de andere online-activiteiten maak je ook nog eens kans op mooie prijzen, waaronder een tablet en bluetooth speaker!

Via ViralSpot kun je ook contact opnemen met de jongerenwerkers uit Edam-Volendam, Hollands Kroon en het buitengebied van Alkmaar. Niet alleen als je ergens mee zit… bijvoorbeeld school, ouders, liefdesverdriet, problemen met vrienden of iets anders, maar ook als je een leuk idee hebt voor jouw buurt of dorp. Via WhatsApp kan je onze coaches en jongerenwerkers makkelijk benaderen.

Dus…..
Waar wacht je nog op? Registreer je op www.viralspot.nl en doe snel mee aan de challenges die nu online staan! Of neem contact op met onze jongerenwerkers.

ViralSpot is een initiatief van LINK Projecten (o.a. verantwoordelijk voor het jongerenwerk in Edam-Volendam, Hollands Kroon en het buitengebied van Alkmaar), dat i.s.m. Kansrijk Edam-Volendam en verschillende jongerenwerkorganisaties uit Alkmaar werd opgezet.