NIEUWE NIEDORP - In maart/april 2023 verhuist de bibliotheek naar het nieuwe winkelcentrum. Voordat het zover is, wordt er binnenkort begonnen met de aanleg van een parkeerterrein rond het nieuwe winkelcentrum. Dat betekent dat het huidige gebouw van de bibliotheek moet worden afgebroken. De bibliotheek krijgt een tijdelijk onderkomen. Vanaf 12 december zijn mensen welkom bij de bibliotheek in de voormalige rooms-katholieke basisschool aan de Ooievaarsweg 4 in Nieuwe Niedorp.

Komend voorjaar krijgt de bibliotheek een onderkomen in het nieuwe winkelcentrum, Winkelhart Niedorp. Het wordt een mooie bibliotheek met veel licht. Een grote vooruitgang, want de bibliotheek krijgt een eigen ruimte voor het geven van cursussen en het Informatiepunt Digitale Overheid. Tot die tijd verhuist de bibliotheek tijdelijk naar het voormalige complex van de rooms-katholieke basisschool van Nieuwe Niedorp aan de Ooievaarsweg. De openingstijden blijven ongewijzigd. De week van 5 t/m 11 december is de bibliotheek gesloten om te kunnen verhuizen.

Omdat deze tijdelijke locatie voor sommige leners misschien niet makkelijk bereikbaar is laat de bibliotheek weten dat haar medewerkers bereid zijn om te helpen. Neem in dat geval contact op via: niedorp@kopgroepbibliotheken.nl of (0226) 411 991. Dan brengt de bibliotheek de boeken bij jou thuis.