HIPPOLYTUSHOEF - 3 jonge vrouwelijke ondernemers bundelen hun krachten om een duurzame kerstworkshop te organiseren. 'Het is heel eenvoudig om je kerstdecoratie een tweede leven te geven, en wij laten je zien hoe je dit kunt doen!'

#upcyclewieringen #upcyclehollandskroon

Het is vrijdagmiddag, styliste Kelly Sue heeft Dina aan de telefoon, 'laten we een duurzame kerstworkshop organiseren in De Kas samen met Lobke (bloemstylist)!' Twee uur later zitten de drie dames bij elkaar, het bruist van enthousiasme en binnen no-time hebben ze een programma samengesteld. 'Het is niet altijd nodig om nieuwe kerstdecoratie te kopen, wij laten je in deze workshop zien dat het ook anders én duurzaam kan! Door bijvoorbeeld te werken met plantaardige verf en droogbloemen, zo kun je het kerststuk makkelijk bewaren en hergebruiken'.

Wat ga je doen:

Onder begeleiding van Kelly Sue (interieurstyliste) en Lobke (bloemstyliste) ga je eerst je oude kerstdecoratie (kerstballen en kleine decoratiestukken) een nieuw kleurtje geven met een plantaardige verf. Daarna verwerk je deze in een droogbloemstuk wat je zelf samenstelt. Dit bloemstuk kun je meerdere jaren gebruiken en hergebruiken! Kelly Sue en Lobke vertellen je alles over de duurzame materialen en hoe je zelf je kerstspullen, die je al jaren in de kast hebt liggen, een compleet nieuw leven kunt geven! Deze middag staat gastvrouw Dina voor je klaar om je te voorzien van koffie, thee en eigen gemaakte appeltaart! Deze workshop vindt plaats in De Kas, waar we ook nog eens heerlijk kunnen genieten van het prachtige uitzicht over de weilanden en de zeedijk terwijl de houtkachel ons warmhoudt.

Kosten: 45 euro inclusief een welkomstdrankje en materiaal. En je gaat naar huis met een prachtig duurzaam kerststuk!

Zaterdag 10 December van 13.00 uur tot 16.00 uur in de Kas

Programma:

We kunnen je al vanaf 12:30 uur ontvangen en welkom heten. We vinden het prettig als je er op tijd bent.

13:00 uur: Ontvangst en welkom met een warme drank

13:15 uur: Kerstpresentatie van Kelly Sue over de nieuwste kersttrends van dit moment.

13:30 uur: Starten met schilderen van je kerstdecoratie

14:30 - 14:45 uur pauze

14:45 uur: Starten met het bloemstuk maken

16:00 uur: Einde

Op de locatie van De Kas hebben we ook nog een hele leuke pop-up winkel waar je aan het einde van de workshop nog op je gemak kunt rondkijken. Kelly Sue, Dina en Lobke hebben ieder hun eigen producten in de winkel staan die we graag aan je presenteren!

Wat neem je zelf mee:

- Kerstdecoratie die je niet meer gebruikt en een nieuwe look wilt geven.

- Kerstballen en kleine kerst decoratiestukken die je in een bloemstuk kunt verwerken.

- De Kas wordt heerlijk verwarmd door een houtkachel, maar het is wel aan te raden om comfortabele en warme kleding te dragen (laagjes).