ALKMAAR - MEE & de Wering start op 12 oktober een nieuw traject. Onder de naam Supporters voor Supporters worden mensen die al even zonder werk zitten, begeleid om steviger in de werkschoenen te staan. Deelnemers volgen workshops, worden fysiek fitter en doen werkervaring op bij een bedrijf dat past hun wensen en talenten. Daarnaast wisselen ze ervaringen uit en krijgen ondersteuning bij allerlei zaken die met werken te maken hebben.

Voor mensen die al even niet meer actief zijn op de arbeidsmarkt, kan de overgang naar werk best een grote stap zijn. MEE & de Wering helpt hen weer stevig in de schoenen te staan en met plezier naar het werk te gaan. Elke maandag leren deelnemers in 10 weken tijd een leuke groep mensen kennen, proberen ze verschillende sporten uit, eten ze gezond en krijgen ze een (hernieuwde) kennismaking met de arbeidsmarkt. Door middel van werkervaring is de stap naar een nieuwe baan of opleiding een heel stuk kleiner.

De start van het traject van 10 weken is op maandag 12 oktober. Elke maandag komt de groep bijeen van 10.00 uur tot 14.30 uur. Er is ruimte voor maximaal 15 personen. Deelnemers kunnen zich tot en met 6 oktober aanmelden bij Laura de Harder van MEE & de Wering via l.deharder@meewering.nl of via 088 - 0075 000 of 06 – 1267 4145.