ANNA PAULOWNA - De Scholierenveldloop is een jaarlijks terugkerend sportief evenement voor alle kinderen van de basisschool in Hollands Kroon. Dit jaar is wordt de Scholierenveldloop gehouden in Anna Paulowna op 19 juni.

De Scholierenveldloop is een parcours van 1000 meter waar je met de hele klas over heen rent. Voor kleuters is er een kortere route.

Verschillende categorieën
De scholierenveldloop wordt in verschillende categorieën gelopen, waarbij jongens en meisjes apart starten. De categorieën worden ingedeeld aan de hand van de groep waarin de leerling zit. De start van de eerste groep is om 15:00 uur, daarna steeds om de 10 minuten. Om ongeveer 17:00 uur is het evenement afgelopen.

Iedereen prijs!
Aan de snelste 3 lopers per startgroep wordt direct na hun loop een prijs uitgereikt. Maar iedereen die mee doet krijgt een leuke herinnering! Deelname is gratis! De Scholierenveldloop voor Hollands Kroon op 12 juni is op de atletiekbaan in Sportpark Kleine Sluis in Anna Paulowna vanaf 15.00 uur.

Schrijf je in
Inschrijven kan via school, maar ook via de formulieren op jouw.teamsportservice.nl. Doe dit wel vóór 31 mei! Heb je nog vragen? Neem contact op met Team Sportservice; Cisca Bosma, cbosma@teamsportservice.nl of 0224 – 214 774.