WIERINGEN - De Noord-Hollandse schooljuf en schrijfster José Kruijer komt op 17 november as. vertellen over onder andere haar boek Manzanilla, een spannend, makkelijk lezend en vlot geschreven boek, waar veel over is te vertellen. Ze vertelt onder meer over het schrijfproces, waarom dit boek, haar manier van schrijven, de spanning in het boek en meer. Maar José bespreekt niet alleen het boek Manzanilla, maar ook haar spannende romans: Verzwegen, De weddenschap en Verkeerd gegokt, dat in november verschijnt.

'Manzanilla' is een spannende roman over familie liefde en -ergernissen. Over oud en nieuw leed, over vriendschappen en school(plein)perikelen. En over de dunne lijn tussen voortdurende twijfel en toewijding van een vrouw in de bloei van haar leven. Lezers omarmden in groten getale al de vorige roman 'Verzwegen' van de Noord-Hollandse schrijfster. Met deze - inmiddels derde druk van dit boek - oogstte José vele enthousiaste lezersreacties en ontving zij prachtige recensies van de grootste Nederlandse boekleesgroepen. Met haar eerste drie boeken stond ze allemaal in de top 10 van de verkiezing 'Beste Nederlandse Vrouwenthriller'. Met haar debuut Verzwegen won ze de tweede prijs.

Datum 17 november 2021, aanvang 20.00 uur, locatie café Waddenzee te Westerland. Gasten zijn deze avond welkom, wel de QR-code en legitimatiebewijs meenemen, entree voor gasten € 10,- (dit is inclusief koffie en een consumptie). Meer informatie: www.vrouwenvannu.nl/wieringen of mailen naar: vrouwenvannu.wieringen@gmail.com.