KREILEROORD - De tweeling Jos en Teun ‘el Jackson’ zijn de hoofdgasten op de opening van het beweegplein in Kreileroord, zaterdag 29 mei. De Schager protegées van top-pannaspeler Nasser el Jackson geven een showtje panna weg aan de aanwezigen. Om 14.00 uur begint de clinic waaraan jeugd van 8 tot 18 jaar mee kan doen.


Het gloednieuwe beweegplein in Kreileroord wordt al een uur eerder officieel geopend door sportwethouder Mary van Gent van Hollands Kroon. Daarna kan ze haar skills wellicht delen met de talentjes die toffe voetbaltricks laten zien in hun demo. Daarbij is overigens de jeugd uit de omgeving welkom.

Aansluitend aan de opening van Mary van Gent is er om 13.30 uur Fit en Fun van Team Sportservice. Hier kunnen kinderen van de basisschool aan meedoen. Een uurtje sport en spel op een laagdrempelige wijze, die in meerdere dorpen gegeven wordt na schooltijd.

De pannavoetbalclinic duurt van 14.00 tot 15.15 uur. Verder zijn er smoothiebikes om je eigen smoothie te fietsen en de JOGG-regisseur is aanwezig om tips te geven over hoe je gezonder kunt leven.