HOLLANDS KROON - Sinds kort geopend aan de Burgemeester Mijnlieffstraat 8a is het bedrijf van Carine Wiggers voor Beeldende Therapie voor jongeren. Jongeren die last hebben van stress en daardoor slechter functioneren thuis en op school. Ouders die geen raad meer weten met hun onzekere puber en ze graag weer gelukkig zien kunnen hun kind opgeven voor een traject Beeldende Therapie waarbij Carine ze helpt aan meer zelfvertrouwen.

Carine helpt deze pubers door met ze te gaan tekenen, schilderen of boetseren. “Praten is bij deze vorm van therapie niet het belangrijkste middel, het ervaren en het doen is veel belangrijker!” Carine verteld dat door gerichte oefeningen en werkvormen je jouw problemen kunt onderzoeken en zo nieuwe inzichten verwerven.

Naar een therapeut gaan raar? “Nee, joh”, lacht Carine, “ik bijt niet hoor”! Daarnaast is het fijn om op tijd je problemen aan te pakken. Loop niet te lang door met stress, dit kan zo snel omslaan in overspannenheid of een burn-out. Dat voorkom je liever!

Ben je benieuwd naar de praktijkruimte, wil je wel eens weten wie Carine is of heb je nog nooit van Beeldende Therapie gehoord maar ben je wel nieuwsgierig? Kom dan gezellig langs op zondag 18 september tussen 14.00 en 16.00 uur.

Carine is al sinds 2012 actief als Beeldend Therapeut. Eerst gericht op kinderen maar nu gespecialiseerd in jongeren. “Ooit was ik zelf zo’n jongere die ook hulp nodig had, ik wil er met deze mooie vorm van therapie zijn voor de jongeren die het nu nodig hebben”. Sinds dit jaar is Carine gevestigd in het gebouw ‘De Verbinding’ aan de Burgemeester Mijnlieffstraat 8a. Samen met nog andere coaches, therapeuten en verschillende sportbeoefeningen zoals Yoga, pilates en ballet is het een gevarieerd centrum.