WIERINGERWERF - Op 4 en 5 april haalt Team Sportservice, in samenwerking met The Pump Factory, een mobiele pumptrack naar de Noordkop toe. Een gave kruising tussen een bmx-baan en een skatepark. Team Sportservice nodigt kinderen van 2 tot 16 jaar uit om op 4 april naar IJsclub S.I.S. in Warmenhuizen of op 5 april naar Sportvereniging DWOW in Wieringerwerf te komen om kennis te maken met een mobiele pumptrack en de opkomende trend binnen Urban Sports.

Van 10:00 uur tot 11:00 uur zijn de jongste kinderen (2 tot 4 jaar) welkom om met loopfietsjes de pumptrack te ontdekken. In de middag, van 14:30 uur tot 16:00 uur, is er een vrije inloop voor basisschoolkinderen. Gedurende anderhalf uur kunnen ze deze unieke activiteit vol enthousiasme eigen maken. Nadat de basisschoolkinderen de pumptrack eigen hebben gemaakt, krijgen middelbare scholieren de mogelijkheid om over de baan te crossen. Van 16:00 uur tot 17:30 uur is er een vrije inloop voor hen. Iedereen mag hun eigen fiets, stuntstep of skates meenemen en gebruiken op de pumptrack. De pumptrack is ook toegankelijk voor mindervalide. Dus doe mee!

Side-events

Naast de pumptrack kunnen de deelnemers ook meedoen aan verschillende side-events. Mocht je daar meer over willen weten, houd dan onze sociale media in de gaten.

Wat is pumptrack

Maar wat is pumptrack nu eigenlijk? Pumptrack is een Urban Sport die op ritmische wijze een aaneengesloten (mobiele) circuit van bulten vormt. Dit circuit is ideaal voor diverse (cross)fietsen, inline skates, longboards en skateboards. Natuurlijk staat veiligheid voorop, daarom zorgt The Pump Factory voor ongeveer tien fietsjes en voldoende bescherming.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de gratis pumptrack of de side-events? Houd onze socials in de gaten of voor brandende vragen, neem dan contact op met Joyce Bruinewoud ( jbruinewoud@teamsportservice.nl) of Elles Brouwers ( ebrouwers@teamsportservice.nl).