DEN HELDER - KopGroep Bibliotheken organiseert samen met Verhelder Talent een serie online workshops voor iedereen die op zoek is naar een (andere) baan. Deelname is gratis. De eerste workshop van 2021 wordt gegeven op donderdagmorgen 7 januari van 9.30 tot 12.00 uur.

Het thema van deze ochtend is: ‘een goed verhaal vertellen’. Dit lijkt misschien eenvoudig, maar blijkt in de praktijk nog wel eens lastig. Tijdens deze online-training gaan de deelnemers aan de slag met hun eigen verhaal. De trainers helpen om talenten te vertalen naar voorbeelden uit de praktijk en coachen op positief taalgebruik. Aan het einde van de ochtend hebben alle deelnemers een aantal concrete voorbeelden die ze kunnen gebruiken en een korte persoonlijke pitch die ze uit hun mouw kunnen schudden tijdens een sollicitatiegesprek.

Verhelder Talent is actief op het gebied van loopbaan, solliciteren en carrièreswitch. Joyce van der Poel en Veronique Wanst hebben jarenlang gewerkt in de commerciële arbeidsbemiddeling waar ‘de juiste match’ hun dagelijks werk was.

Gratis aanmelden
Aanmelden en meer informatie over de gratis workshops via www.kopgroepbibliotheken.nl Deelnemers ontvangen een dag voor de workshop een e-mail met de link om in te loggen. Na afloop is er een week de tijd om het Webinar nog eens terug te kijken. De volgende workshops staan gepland 21 januari en 4 februari.