DEN-HELDER - Deze maand staat in de Kop van Noord-Holland in het teken van de startende ondernemer. Stichting Startersloket organiseert in samenwerking met de gemeenten Den Helder, Hollands Kroon, Schagen en Rabobank Kop van Noord-Holland een viertal inspirerende webinars. Waar er vorig jaar nog een fysiek startersevenement werd georganiseerd zijn alle sessies nu online.

Een bedrijf starten en succesvol ondernemen doe je niet zomaar. Het begint met een idee, maar hoe ga je verder: Wat moet ik regelen met de Belastingdienst? Hoe maak ik een ondernemingsplan? Hoe vind ik de juiste klanten voor mijn product of dienst? En niet onbelangrijk hoe richt ik de juridische kant van mijn onderneming goed in? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele vragen die (startende) ondernemers hebben. Tijdens de startersmaand krijg je antwoord op deze en jouw ondernemersvragen.

Inspirerende webinars
Kennisdeling staat deze maand voorop. Dat is ook de wens vanuit de organiserende partijen. Ze vinden het belangrijk dat jij als (startende) ondernemer uit de Kop van Noord-Holland goed wordt geïnformeerd en vooral ook wordt geïnspireerd om verdere stappen te zetten in het ondernemersproces. Zo ga je goed voorbereid aan de slag en vergroot je jouw kans op succes.

Reden genoeg om de volgende 4 webinars aan te bieden: – Belastingen en administratie – Klanten vinden, klanten binden – Juridische zaken voor (startende) ondernemers – Sterk van start met een ondernemingsplan! Alle sessies zijn kosteloos en veilig online te volgen. Maak een keuze uit het aanbod of volg ze gewoon allemaal!

Ook voor bestaande ondernemers in de Kop van Noord-Holland
Het zorgvuldig samengestelde programma is ook geschikt voor ondernemers die al, langere tijd, aan het ondernemen zijn. Wil je bijvoorbeeld je juridische zaken beter regelen of ben je op zoek naar nieuwe klanten voor jouw product of dienst? Meld je dan ook zeker aan voor de webinars!

Aanmelden
Via https://www.startersloket.nl/kop-van-noord-holland/ kunnen geïnteresseerden zich direct aanmelden voor één of meerdere webinars.