MIDDENMEER - Uit initiatief van Stichting Koeteltuin uit Middenmeer wordt op 6 juli a.s. in Middenmeer een nieuw sport- en recreatieveld geopend met de naam ‘The Movement. The Movement is een sportief pleintje met diverse toestellen waar alle inwoners van Middenmeer gebruik van kunnen maken. Wethouder Theo Groot zal de feestelijke opening verrichten.

Meer bewegen in de buitenlucht
Met de komst van The Movement wordt het voor jong en minder jong heel gemakkelijk om regelmatig in de buitenlucht te bewegen. Op een tijdstip dat u goed uitkomt. Tijdens de opening geven medewerkers van Team Sportservice Schagen instructie hoe u de toestellen op een goede en veilige manier kunt gebruiken. Ook zijn er workshops te volgen en is er volop vertier voor iedereen.

Programma
De hele middag staat er een stormbaan, big box hockey en ook kunt u voetballen! Om 13:15 uur is de officiële opening door Wethouder Theo Groot. Van 13.30 – 14.00 uur is er Yoga met Mariska. Neem hiervoor zelf een handdoek mee. Van 13.30 -15.00 uur is er een schaak clinic voor beginners. Inschrijven voor clinic is verplicht en kan via koeteltuinmiddenmeer@gmail.com. Om 15:00 uur komt een demonstratie Cubaanse dans Rueda. Als laatste is er van 15.30-16:00 uur nog een yogales.

Meer informatie
The Movement is aan de Alkmaarseweg, in het parkje, in Middenmeer. Stichting Koeteltuin is verantwoordelijk voor de realisatie van het plein. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op met Remy Kluvers van Team Sportservice Schagen, rkluvers@teamsportservice of 0224 - 214 774. Of kijk op www.koeteltuin.nl.