'T VELD - Inmiddels naderen we alweer het einde van het jaar. Een heel bijzonder jaar. Het Coronavirus houdt ons allemaal in de greep. We moeten ons tot kleine gezelschappen beperken en houden zoveel mogelijk afstand van elkaar. Maar ondanks dat kunnen we jullie bij deze vertellen dat de Metakids Top 2000 Muziekquiz dit jaar tóch door zal gaan!

To Ride a Dolphin
Voordat we verder uitwijden over de quiz willen we jullie nog even vertellen over de dolfijnentherapie die Maud met het gezin heeft ondergaan. Vorig jaar stond de muziekquiz in het teken van (Maud haar) dolfijnentherapie. Een therapie die eigenlijk het hele gezin betrof en om vervolgens te werken aan Maud haar gedrag en communicatie. “Een waanzinnig avontuur waarbij we veel handvatten en tools hebben meegekregen om aan te werken. Op dit moment zijn we plannen aan het maken hoe we dit gaan doorpakken. Maar wij zijn jullie nog steeds ontzettend dankbaar dat we dit hebben mogen meemaken! Bedankt!”

2020: Online!
Terug naar de muziekquiz voor dit jaar. Deze editie zal net als eerdere jaren weer in het teken staan van kinderen met metabole ziekten. De opbrengst gaat daarom weer naar Stichting Metakids. Zoals jullie wellicht begrijpen is het dit jaar onmogelijk om de muziekquiz zoals voorgaande jaren in Partycentrum De Vriendschap te organiseren. We kunnen hier simpelweg niet aan de maatregelen voldoen. Omdat we de traditie toch willen voortzetten hebben we gekozen voor een online variant. Je kunt meedoen door thuis in te loggen. Deelnemen kan weer in teams van vier personen. De muziekquiz staat gepland op zaterdag 19 december, in het weekend vóór Kerst. We gaan om 19:30 uur van start. Wanneer je ingeschreven bent ontvang je vooraf nog een uitleg over hoe het deelnemen in zijn werk gaat.

Inschrijven
Inschrijven kan vanaf heden via www.metakidsmuziekquiz.nl. Dit is de enige manier om je in te kunnen schrijven, dus niet per mail. De kosten voor deelname bedraagt 50 euro per team. Een klein deel hiervan wordt gebruikt voor de gemaakte kosten maar met het overgrote deel steun je Stichting Metakids. Daarnaast zijn er ook luxe borrelpakketten beschikbaar, samengesteld door Partycentrum De Vriendschap. Naast het goede doel steun je hiermee dus ook de lokale horeca! Deze kun je bestellen bij de inschrijving.

Let op: inschrijven kan tot 12 december. We hebben een beperkt aantal deelnemers dus vol is vol!