SCHAGEN - Kunst Verklaard van Meesterlijk Schagen heeft als motto: ’Als je meer van kunst weet, kun je er meer van genieten’. Veelkunner Mike Boddé legt ons zíjn wereld uit!

Podium Klassiek, Kopspijkers, De Mike & Thomas Show, Andermans Veren, Kanniewaarzijn, Cojones… een bijna willekeurige greep uit zijn activiteiten op radio en televisie. En dat is nog maar een topje van de ijsberg die Mike Boddé van zichzelf is. Want onder de oppervlakte zit nog zoveel méér!

Hij schroomde bv. niet om als gevierd cabaretier ook zijn zwaarmoedige kant te delen in zijn boek Pil, over de depressiviteit waaronder hij jarenlang gebukt ging. Zijn ’publieke werken’ zijn stevig verankerd in een grote muzikaliteit, die weer een belangrijke basis vormt voor zijn eigenzinnige optredens in cabaret-voortellingen en andere theaterprogramma’s. Ruimschoots geeft hij blijk van zijn nét even andere kijk op de wereld als hij zich daar maar al te graag over uitspreekt. Al met al een rijk palet dat een grote bron vormt om ons zíjn kunst, de Kleinkunst van Mike Boddé, te verklaren.

Mike Boddé is in 1968 geboren in Rotterdam. Al op jonge leeftijd volgde hij pianolessen en raakte hij verslingerd aan muziek in vele variaties. Hij volgde het conservatorium, maar studeerde net zo goed Chinees. Na jarenlang vooral ook als cabaretier naam te hebben gemaakt presenteert hij zich inmiddels bij uitstek als pianist en muzikant.


Datum: woensdag 13 september 2023
Aanvang: 20.15 uur
Entree: € 15,00
Jongeren t/m 18 jaar: € 7,50
Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop www.scagondeluxe.nl