WIERINGERWERF - Op maandag 7 februari start MEE & de Wering in Hollands Kroon weer met Lekker in je Life. Ouders en opvoeders van kinderen tussen de 2 en 18 jaar die overgewicht hebben, kunnen deelnemen aan dit programma. In zes bijeenkomsten leren zij hoe je je dagelijkse gewoontes kunt veranderen.


In Hollands Kroon komt overgewicht bij circa één op de vijf kinderen voor. Lekker in je Life is een programma dat overgewicht bij kinderen aanpakt. Hierbij is de inzet verbetering van kwaliteit van leven: elk kind een gezond en gelukkig leven.

Deelnemers bepalen samen met professionals hoe ze de uitdaging aan gaan. Plezier staat bij dit programma voorop! Meer bewegen, voeding en een gezondere leefstijl zijn enkele onderwerpen. Op een leuke manier leer je een gezonde leefstijl aan. Het doel van Lekker in je Life is gezinnen zelf te laten ervaren hoe ze aan de slag kunnen. De gezinnen krijgen naast de zes groepsbijeenkomsten individuele ondersteuning van een diëtist, een fysiotherapeut en het wijkteam. Deze hulp om de gezondere leefstijl binnen het gezin toe te passen start na de zes bijeenkomsten. De bijeenkomsten gaan onder andere over voeding, bewegen en gemotiveerd blijven.

De bijeenkomsten vinden op maandagen plaats van 16:30 tot 18:00 uur in De Cultuurschuur, Loggersplein 1, 1771 CE Wieringerwerf, ook in online deelname mogelijk.

Aanmelden of meer informatie? Kijk dan op:

Lekker in je Life Hollands Kroon - MEE & de Wering (meewering.nl)