DEN OEVER - De Engelse dubbeldekker bus die in 2020 en 2021 door vier dames volledig werd omgebouwd tot comfortabele groepsaccommodatie eindigt dit jaar haar roadtrip door Nederland in het puntje van ons land, namelijk in het Robbenoordbos bij Den Oever. Vanaf 22 december 2021 tot en met 17 maart 2022 kun je ‘La Karavana’ vinden bij natuurcamping Het Bos Roept. Je kunt er de hele winter genieten van kampvuurtjes, de hottub, de bosrijke omgeving en ‘s avonds overnachten in groepsaccommodatie ‘La Karavana’ met plek voor maar liefst negen gasten.

Oude Engelse dubbeldekker bus

La Karavana is een Engelse dubbeldekker bus uit 1976 die de afgelopen 1,5 jaar door vier dames is omgebouwd tot groepsaccommodatie op wielen. Eerder dit jaar werden er succesvol actieve en avontuurlijke reizen georganiseerd in Nederland. Deze winter slaan zij hun kamp op bij camping ‘Het Bos Roept’, waar men nog even van de bus kan genieten in Nederland, voordat ‘ie in de zomer van 2022 naar het buitenland op avontuur gaat! De bus is van alle gemakken voorzien; je vindt er een kachel, een volledig ingerichte keuken, woonkamer, lounge en negen bedden.

Het Bos Roept
De winterlocatie ‘Het Bos Roept’ is een camping die uniek is in haar soort; kleinschalig, persoonlijk, de hele winter open, de mogelijkheid tot het maken van kampvuurtjes, een sfeervol ingerichte kas met houtkachel, een hottub midden in de natuur en verschillende bijzondere accommodaties op het terrein, ontworpen door de jonge eigenaar die zelf ook architect van beroep is.

In de omgeving kan men er mountainbiken, kano’s huren, een bezoek brengen aan Texel (de boot ligt slechts op 30 minuten van de camping), Alkmaar, Volendam of Edam. Ook Den Oever, waar je kunt genieten van de kust en wadlopen, ligt op maar 10 minuten rijden.

Dus bus is nu te boeken voor de periode 22 december t/m 17 maart. Voor meer info, zie www.lakaravana.nl of www.hetbosroept.nl.

2022 Vanaf maart 2022 starten de dames de motor weer om met de bus op avontuur te gaan! Bezoekers kunnen een op maat gemaakte reis laten maken, mee met een al ontwikkelde reis of de bus inzetten voor een vrijgezellenfeest of andere dag-activiteit. Meer info over de locaties, trips en mogelijkheden vind je op de site (www.lakaravana.nl).