NIEUWE NIEDORP - Knibble, gelanceerd in 2015 aan de Dorpsstraat in Nieuwe Niedorp, is uitgegroeid tot website van kaliber. En dat blijft niet onopgemerkt door deskundigen. Voor de tweede maal op rij zijn is Knibble genomineerd voor Website van het Jaar. Ooit een wild idee op een mooie avond in Nieuwe Niedorp, nu een prachtige gebruiksvriendelijke website met vele loyale en dagelijks nieuwe beknibbelaars.

De vergelijkingswebsite Knibble is door drie jeugdvrienden in het leven geroepen. Zij zagen het gestunt van prijzen online en de wildgroei aan aanbiedingen, prijsverlagingen en vergelijkbare producten. Een kritisch inzicht in product en prijs, oprechte, gebruiksvriendelijke website en unieke functionaliteiten was daarop hun antwoord, na een avond goed brainstormen aan de keukentafel. Zij begonnen met bouwen van de gebruiksvriendelijke website en 2015 ging de site online. Anno 2022 is het beknibbelen op aankopen actueler dan ooit en dat merkt Knibble. Het aantal gebruikers groeit ieder jaar en het team verwacht verdere groei, omdat beknibbelen de komende periode belangrijker wordt dan ooit tevoren.

De nominatie voor Website van het Jaar is een kroon op het werk. De vrienden uit Nieuwe-Niedorp zitten nog wekelijks met elkaar om tafel. De gesprekken gaan nu over nieuw te ontwikkelen functionaliteiten en het alsmaar verbeteren van de gebruikerservaring op Knibble. Gebruikers oprecht inzicht geven in producten en prijzen en eenvoudig vergelijken is het doel waar zij niet van zijn afgeweken. Het team is inmiddels uitgegroeid tot acht enthousiaste jonge medewerkers, allemaal wonend rondom Nieuwe Niedorp. Wekelijks verzamelen de teamleden, met ieder een eigen specialisme van IT tot content, zich aan de Dorpsstraat om werken aan het door ontwikkelen van Knibble.

Op Website van het Jaar kan worden gestemd op Knibble in de categorie vergelijking. Daarmee nemen ze het op tegen vele grote namen. Met trots en gezonde competitiedrang roept Knibble alle tevreden beknibbelaars op hun stem uit te brengen via deze link op Website van het Jaar.