ANNA PAULOWNA - De Jumbo winkel aan de Molengang 10-14 in Anna Paulowna wordt flink uitgebreid en krijgt een volledig nieuw uiterlijk. Klanten hebben hier straks nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals ter plekke vers bereide pizza's en belegde broodjes. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. De winkel sloot op zaterdag 7 januari tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 8 februari kunnen inwoners van Anna Paulowna en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel, die dan tevens de grootste supermarkt van Anna Paulowna is.

Nog meer vers en vlot winkelen
In de nieuwe winkel is er nog meer aandacht voor verse producten die in de winkel worden klaargemaakt in de verskeuken. Zo bereiden Jumbo medewerkers er ter plekke diverse seizoensspecialiteiten en pizza's om thuis af te bakken en zijn er vers belegde broodjes en salades verkrijgbaar. Bovendien halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, (gegrilde) vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen.

De winkel beschikt straks over zelfscanners en 7 speciale self checkout kassa's, waar klanten hun boodschappen binnen een handomdraai kunnen afrekenen. Ook nieuw zijn de schappen over een lengte van 4 meter die gevuld zijn met HEMA assortiment. Klanten vinden er onder meer kookgerei, tafelaankleding, panty's en sokken, haarmode, schrijfgerei, theedoeken, glazen, feestartikelen en kaarsen van HEMA.

Winkel volgens nieuwe normen

De winkel wordt verbouwd zodat het voldoet aan de nieuwste normen en innovaties. Zo krijgt het pand glaspuien, nieuwe isolatie in het dak en spouwmuren. Ook worden er 70 zonnepanelen geïnstalleerd waardoor deze vernieuwde Jumbo energiezuinig en gasloos wordt. De restwarmte die vrijkomt van de koelinstallatie wordt straks gebruikt om de winkel te verwarmen.

Filiaalmanager Jelmer Hesseling vertelt: "De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en duurzamere winkelomgeving, die ook nog eens de grootste van Anna Paulowna zal zijn. Dankzij de prettige samenwerking met de zittende huurders op Molengang 2 tot en met 8, hebben we de naastgelegen panden bij de winkel betrokken. Daarmee betrekken we nu in totaal ruim 2.100 vierkante meter vloeroppervlakte, waarvan 1.500 vierkante meter winkelruimte is."

Altijd een stapje verder
Colette Cloosterman - van Eerd, mede-eigenaar van Jumbo Supermarkten, kijkt samen met alle Jumbo collega's uit naar de heropening van de winkel: "We zijn er erg trots op dat we deze Jumbo winkel in Anna Paulowna verbouwen. Ook hier blijven we onze uiterste best doen om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hen te inspireren. Hierbij spelen onze medewerkers een onmisbare rol. Dankzij hun enthousiasme en inzet kunnen we onze beloftes blijven waarmaken."

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jumbo winkel in Schagen aan de Langestraat 9 of in Julianadorp aan de Schoolweg 63. Alle klanten die na de opening voor een bedrag van 15 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een chocoladereep van La Place (deze actie is geldig tot en met zondag 12 februari). Ook ontvangen de eerste 150 klanten een gratis bos gele bloemen.