ANNA PAULOWNA - Vrijdag 11 september was de dag dat Jennifer Hofmeijer, stichter en regent van Het Polder Hofje in gemeente Hollands Kroon werd gehuldigd met de titel ” Krachtige held 2020” door GezondNU.


Tussen de 18 genomineerde helden, die durven te spreken waar anderen zwijgen, die gewaagde visies uitdragen en die daarmee iets in beweging zetten werd Jennifer gekozen. Veel mensen hadden op haar gestemd om te laten weten dat zij Het Polder Hofje een prachtige toekomstbestendige woonvorm vinden.

Zowel nationaal als internationaal wordt Jennifer nog steeds veel benaderd door andere gemeenten, projectontwikkelaars en zorginstellingen om over haar senioren-woonbouw en visie te vertellen. Afgelopen week zijn er opnames vanuit het ministerie gemaakt, want ook zij zien dat er een bijzonder hofje is neergezet in Anna Paulowna.

Jennifer is trots op de titel. “Maar deze is te danken aan alle tevreden en lieve bewoners van Het Polder Hofje, een super zorgteam en mijn gezin die altijd aan mij zijde staat”, aldus verpleegkundige Jennifer.