HIPPOLYTUSHOEF - Op 1 maart staat er een interessant evenement op de agenda. Samen dementievriendelijk slaat de handen ineen met Team Sportservice Noordkop en organiseert een informatiebijeenkomst over dementie. Alle inwoners van Hippolytushoef vanaf 16 jaar zijn welkom om deze avond bij te wonen. Vanaf 19:00 uur zijn de inwoners welkom in de kantine van Voetbalvereniging Succes, waar om 19:30 uur de aftrap wordt geven voor een boeiende informatiebijeenkomst.


Samen dementievriendelijk, een gezamenlijk initiatief tussen Alzheimer Nederland en het ministerie van VWS, reist het hele land door met deze laagdrempelige bijeenkomsten. Hier krijg je in een notendop uitleg over wat dementie precies inhoudt en ontdek je hoe een organisatie of sportvereniging dementievriendelijk wordt. Jolanda Ides van Team Sportservice is blij met de komst van deze informatiebijeenkomsten en zegt: "Met deze informatiebijeenkomst leren mensen hoe ze dementie bij bijvoorbeeld hun buurman kunnen herkennen en hoe ze daarmee om kunnen gaan. Zo gaan we samen op weg naar een (nog) meer dementievriendelijke samenleving.”

Aanmelden?

Geïnteresseerd in de informatiebijeenkomst? Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Jolanda Ides via jides@teamsportservice.nl. Heb je nog vragen, dan kan je Jolanda bellen via 06 3102 2189. Wees er snel bij, want vol is vol!