NOORD-HOLLAND - In Noord-Holland wordt veel voedsel gemaakt. De provincie Noord-Holland stimuleert eten uit de regio. Dit is onderdeel van de Voedselvisie.


Steeds meer mensen kiezen al bewust voor eten van dichtbij. Eet jij al van dichtbij? Laat het zien! Stuur een foto in van jouw favoriete Noord-Hollandse product of de plek waar je het scoort. Vertel daarbij kort iets over je foto.

Je maakt kans op een dinerbon ter waarde van € 150, in te wisselen bij een van de bij Dutch Cuisine aangesloten restaurants. De provincie geeft 3 dinerbonnen weg. De 10 beste foto’s krijgen een plekje in een tijdelijke expositie in de openbare hal van het provinciekantoor in Haarlem. Deelname aan de actie betekent dat je op de hoogte bent van, en instemt met, de voorwaarden.

Zo doe je mee

Ga naar het deelnameformulier. Upload daar jouw foto, schrijf een begeleidend tekstje en vul je gegevens in. Let erop dat alle gegevens kloppen. Klik op verzenden. Je ontvangt een deelnamebevestiging in je mailbox. Wanneer jouw foto een van de 10 beste inzendingen is, stelt de provincie je in september per e-mail op de hoogte. Zit jouw foto bij de beste 3? Dan ontvang je ook een dinerbon. Let op: e-mails kunnen in de map ‘ongewenst’ aankomen.

Voorwaarden

De foto:

  • is gemaakt door de deelnemer zelf
  • is gemaakt in de provincie Noord-Holland tussen juni en september 2022
  • is niet bewerkt (bevat ook geen watermerk of ingevoegde tekst/naam)
  • wordt ingezonden in jpg-formaat
  • Is niet kleiner dan 2 mb en niet groter dan 15 mb

De deelnemer

  • woont in Noord-Holland
  • vermeldt bij de foto de locatie en datum van fotograferen
  • mag maximaal 2 keer een foto aanleveren voor de wedstrijd

Gegevens en fotorechten

Door mee te doen geef je de provincie Noord-Holland toestemming om de ingestuurde foto rechtenvrij te gebruiken. De foto mag worden opgenomen in de provinciale beeldbank en gebruikt worden op websites en social media-kanalen van de provincie.

Door mee te doen verklaar je dat eventueel op de foto afgebeelde personen of bedrijven geen bezwaar hebben tegen gebruik en publicatie van de foto door de provincie Noord-Holland. De provincie Noord-Holland is niet aansprakelijk wanneer na inzending blijkt dat je toch niet over de benodigde toestemming (portretrechten) beschikt. Door mee te doen geef je de provincie Noord-Holland toestemming om de foto en meegestuurde beschrijving, met vermelding van jouw naam, tijdelijk te exposeren in het provinciekantoor in Haarlem.

Wanneer je een van de winnaars bent, laat de provincie dat natuurlijk graag weten. Daarom vragen we je om naast je naam ook jouw e-mailadres en adres mee te sturen. Deze gegevens worden uitsluitend voor deze fotowedstrijd gebruikt en maximaal 4 weken na afloop van de wedstrijd verwijderd.

Winnaars

Uit de inzendingen kiest een jury 10 foto’s die een plek krijgen in een tijdelijke expositie in de publieke hal van het Provinciekantoor in Haarlem. De inzenders van de 3 beste foto’s ontvangen ook een dinerbon ter waarden van €150, te besteden bij een van de bij Dutch Cuisine aangesloten restaurants.

De jury kijkt onder andere naar creativiteit, originaliteit en fototechnische kwaliteit. Herkenbaarheid van Noord-Holland geeft extra punten, evenals een leuke beschrijving of originele tip. Je kunt jouw foto insturen vanaf 18 juli tot en met 4 september 2022. In september worden de winnaars bekendgemaakt op social media. De provincie stelt winnaars ook per e-mail persoonlijk op de hoogte. Prijzen worden naar de winnaars verzonden op basis van de ingevulde contactgegevens. De provincie Noord-Holland is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden in ingevulde contactgegevens.