WIERINGERWERF/SCHAGEN – “Ik was verbaasd over wat mijn kind allemaal al kan!”is een reactie van een van de ouders die onlangs met haar kind naar de Fitte Start instuif in Schagen kwam, georganiseerd door Team Sportservice Noordkop. Met een stempelkaart gingen ze langs een hobbelbaan, springkussen, balanceer parcours en een echt loopfietsparcours. Ze zijn in voor een tweede instuif en dat kan, want die vindt woensdag 1 maart plaats.


Naast de beweegactiviteiten gingen kinderen en ouders voor informatie over gezond leven en bewegen ook langs de stands van onder andere Lycurgus Advendo, kinderopvang Hoi Pipeloi, Kinderopvang Kappio, JOGG, Dieet en co, Fysiopraktijk Little Lions, Homestart, het consultatiebureau van de GGD, buurtgezinnen en Team Sportservice. Deze partijen zijn er 1 maart opnieuw bij.

Positieve reacties

De buurtsportcoach zag aan de vele blije gezichten dat de kinderen en hun ouders genoten. Ze kreeg meer positieve reacties: “Door deze dag heb ik mijn zoontje meteen opgegeven voor een proefles bij Lycurgus voor peutergym", liet een ouder de buurtsportcoach weten. Een andere ouder vertelde: “Ik had niet gedacht dat het zo leuk zou zijn! Het was echt genieten om ons kind zo lekker aan het bewegen te zien.”

Wie zijn kind net zo wil laten genieten, komt woensdag 1 maart ook naar de gratis Fitte Start instuif, van 10 tot 11.30 uur, in de Zuiderzeehal te Wieringerwerf. Bij het inleveren van de stempelkaart, ontvangen de kinderen aan het eind van de ochtend een klein presentje. Ouderen zusjes en/of broertjes zijn ook welkom zodat ze samen actief en fit de dag kunnen starten.


Inschrijven

Meedoen met Fitte Start kan door je in te schrijven via www.noordhollandactief.nl. Meer weten? Neem contact op met Marjolein Hagen via mhagen@teamsportservice.nl of bel Team Sportservice Noordkop: 088-2037350.