ANNA PAULOWNA – Het verlaagt de kans op een beroerte, botbreuken en hartaandoeningen en is bovendien goed voor geheugen en humeur. Het zijn slechts een paar voordelen van wandelen. Reden genoeg om aan te sluiten bij de nieuwe wandelgroep in Anna Paulowna. De wandelaars gaan elke woensdag om 9.30 uur van start vanaf grand-café Polderei. Meelopen is gratis.


Team Sportservice neemt het initiatief voor de wekelijkse activiteit. Berend Opdam van Team Sportservice: “Het is een leuke manier om aan je gezondheid te werken én nieuwe mensen te leren kennen. We lopen een uur en het tempo passen we aan de groep aan.”

Plek om anderen te ontmoeten
Bewegen is gezond, dat is algemeen bekend. Maar wat wellicht niet iedereen weet is dat het ook kan bijdragen aan positieve effecten op het gebied van maatschappelijke problemen. “We vinden dat belangrijk. Want je blijft gezonder door te bewegen, langer zelfstandig en ontmoet andere mensen”, licht de bewegingsagoog toe.

Niet alleen voor ouderen
De groep wandelaars vertrekt elke woensdag om 9.30 uur. “De wandelingen zijn niet per se bedoeld voor ouderen hoor. Iedereen is welkom. Juist dat maakt het zo divers. Het is leuk om te zien hoe snel ze elkaar leren kennen en blijven stimuleren om er de week erop weer te zijn.”

Aanmelden hoeft niet
Aanmelden voor deze groep is niet nodig. Kom naar De Polderei aan de Molenvaart 253 in Anna Paulowna. Daar is de start om 9.30 uur. Vragen of meer informatie? Neem contact op met Berend Opdam van Team Sportservice via bopdam@teamsportservice.nl, 0224–214774.