MOERBEEK - In het eerste weekend van juli is het weer zover, dan is het weer Kermis in Moerbeek! Afgelopen twee heeft het geen doorgang kunnen vinden in verband met corona maar 1, 2 en 3 juli kan er gelukkig weer gefeest worden in de Moerbeek.

De kermis wordt weer in “eigen beheer” uitgevoerd. Met behulp van de vele vrijwilligers en sponsoren blijft het mogelijk om een kermis te hebben in de Morrebok, zo de buurtschap ook wel wordt genoemd. Zowel het horeca gedeelte als de overige zaken wordt geheel door vrijwilligers opgepakt. Hierdoor blijft het mogelijk om de kermis laagdrempelig te houden, zo hoeft er bijvoorbeeld geen entree gevraagd te worden en kunnen de activiteiten gratis aangeboden worden voor de jeugd!

De kermis zal beginnen op de vrijdagavond, vanaf 20.30 uur is iedereen welkom in onze feesttent. Om zowel jong en oud te vermaken en mensen uit de gehele streek te trekken is er dit haar gekozen voor de rockband RE-LOAD afgewisseld met DJ Jens.

Zaterdagmiddag zal weer in het teken staan van de jongere jeugd, en is er een echte kinderkermis. Vanaf 15.00 uur is alle jeugd welkom om mee te doen met de vele leuke gratis spelletjes en activiteiten op het kermisterrein! Natuurlijk is er voor iedereen een prijsje, tevens zijn er springkussens, zweefmolen, schiettent en zal de "Morrebokker kraam" geopend zijn om een lekker snoepje te kopen met de kermiscenten.

Op de zaterdagavond zullen ook dit jaar weer veel teams strijden om de veelbegeerde touwtrekbokaal. De aanvang hiervan is om 20.00 uur, het is nog mogelijk om je hiervoor op te geven via demoerbeek@gmail.com. Stel een team samen, bestaande uit 6 heren of 9 dames of 4 heren en 3 dames, en geef je op!

Daarna zal het feest worden voortgezet in de tent met de muzikale ondersteuning van een DJ Ed en dé Rock 'n Loll band van Noord Holland: De Woudrukkers!

De zondag is echt een kermisdag voor jong en oud, dit komt door de combinatie van de vele gratis kinderactiviteiten met de leuke afwisselende muziek. Op zondag begint het vanaf 15 uur en zullen de mannen van Buddy Folly voor menig schuddende heupen zorgen. Vervolgens komt de kermisband DoOf, zij spelen de lekkerste recht-voor-z’n-raap-rock uit verschillende decennia. Tussendoor en na afloop zal DJ BO goed inspelen op de wensen van de kermisgangers.

Graag wordt iedereen verwelkomt op 1, 2 en 3 juli op de Kermis in de Moerbeek, een gezellig feest voor jong en oud!