BREEZAND - Na een korte ombouwperiode opende de voormalig DEEN-supermarkt op de Zandvaart vanochtend zijn deuren als een DekaMarkt. Onder toezicht van diverse omwonenden knipten supermarktmanager Peter Lammers en mevrouw Annie Verbruggen-Verresen het lintje door.

Vandaag was het dubbel feest, want naast de feestelijke opening van de nieuwe winkel vierde tante Annie, zoals mevrouw Annie Verbruggen-Verresen liefkozend wordt genoemd, vandaag haar 92ste verjaardag. De eerste 200 klanten konden rekenen op een gratis bos bloemen.

Supermarktmanager Peter Lammers vertelt: "Welkom bij mijn nieuwe DekaMarkt! Hier voel je het vakmanschap en zie je de aandacht voor verse, kwalitatieve en verantwoorde producten. Dit is een supermarkt met kwaliteitsvlees uit eigen slagerij, supervers brood uit eigen bakkerij en een uitgebreide versafdeling. Maar wel met de vertrouwde producten van DEEN, want heel wat van de bekende en gewaardeerde producten kom je gewoon nog tegen. Denk maar eens aan de knoflooksaus, kibbeling of ultraverse maaltijden uit de warme keuken. Ook zie je de bekende gezichten van de voormalig DEEN-collega's gewoon nog terug. Kortom, het vertrouwde van D'EEN en al het voordeel van de ander! Kijk, proef en ervaar het zelf in uw nieuwe DekaMarkt!"

DekaMarkt trakteert
De komst van DekaMarkt naar Breezand gaat niet onopgemerkt voorbij. Reversed graffiti fleurde de stoeptegels op als voorbode op de opening, zaterdag 13 november staat een poffertjeskraam bij de winkel en ontvangen de eerste 200 klanten een gratis appeltaart. Verder kunnen de bewoners van Breezand rekenen op een lekker appeltje voor de dorst van DekaMarkt-collega's die met een bakfiets rondrijden.

De supermarkt is van maandag t/m zaterdag geopend.