WESTERLAND - Met de aangekondigde versoepelingen is sporten in groepsverband vanaf 19 mei weer mogelijk. Dus we hebben een datum gepland om te starten. Mocht het onverhoopt toch nog niet mogen dan gaan we verschuiven naar een latere datum.

Fietstraining
Fietsen in een groep is ten eerste gezellig maar stimuleert ook om iedere week weer lekker op de fiets te stappen. In de groep krijgt iedereen persoonlijke aandacht en zal je d.m.v. de vele tips steeds beter worden.

We fietsen 8 zondagen een mooie ronde van ca. 2 uur met een gemiddelde snelheid van 23-26 km p/u. Om met dit gemiddelde mee te kunnen komen is het wel nodig dat je al een beetje fietservaring hebt. Tijdens de rit stoppen we altijd om iets te eten en drinken (wat iedereen zelf heeft meegenomen) en na afloop drinken we gezellig koffie of thee met wat lekkers bij Sport Nu in Westerland (dit zit bij de prijs inbegrepen)

Het doel is de conditie opbouwen naar een niveau wat iedereen aan kan, met tips en tricks om beter te worden. Hierbij staat plezier in het fietsen altijd voorop!

Het zijn in totaal 8 trainingen!

Omdat we in een groep rijden is een helm bij alle trainingen verplicht!

Samengevat:
* 8 fietstrainingen
* van 9.00-11.00 uur
* kosten: 100 euro
* incl. koffie of thee met wat lekkers na afloop van iedere rit op ons buitenterras (bij slecht weer slaan we dit over omdat we nog niet naar binnen mogen met z’n allen)

Uiteraard houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM

Aanmelden kan d.m.v. onderstaand formulier.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.