HOLLANDS KROON - Na het grote succes in 2019 dit jaar eindelijk de tweede versie van De BinnenRoute!!

3 routes in Hollands Kroon: Rondje Wieringermeer, Rondje Wieringen/Wieringermeer en een rondje Amstelmeer!
17 bijzondere locaties en zelfs nog meer speciale optredens. Met de bus of de fiets kunt u komen kijken en luisteren naar o.a. muziek, dans, theater, vertellingen, poppenkast van mensen die binding hebben met Hollands Kroon.

De BinnenRoute is een evenement van stichting Cultuur binnen de Dijken dat op zondag 11 September zal plaatvinden. Op 17 bijzondere locaties in de dorpen en buitengebieden van de Wieringermeer, Anna Paulowna en op Wieringen worden de deuren voor het publiek opengezet. Jong en oud worden op elke plek verrast door doorlopende korte voorstellingen van artiesten, die binding hebben met de gemeente Hollands Kroon .
Intieme concertjes, mooie dansvoorstellingen, garagerock, (kinder-)theater, cabaret, etc etc... U komt het allemaal tegen op de drie verschillende routes die u kunt volgen met bussen of de fiets. De duur van de optredens zal ongeveer 15 minuten zijn. Het publiek reist naar keus van locatie naar locatie.

U kunt de fiets pakken en vanaf 13:00 uur de diverse locaties/optredens bezoeken. Ook start er om 13:00 uur op 6 plekken op de routes een bus. Hou de website in de gaten voor de precieze locaties/tijden. Deze bussen rijden continu langs de drie verschillende routes. Bij de meeste locaties is het max. aantal bezoekers per keer 25 personen. Op sommige plaatsen kunt u ook nog exposities bekijken of bijvoorbeeld een consumptie kopen. Er is de mogelijkheid om tijdens De BinnenRoute meerdere routes te volgen. Vanwege de veiligheid kunnen de verschillende routes echt alleen bezocht worden met de bussen of met de fiets.

Omdat we het dit keer in co-productie doen met ‘Kolder in de Kop’ is De BinnenRoute éénmalig te volgen voor maar €2,50 per persoon! In de webshop van Cultuurbinnendedijken.nl kunt u een passe-partout te kopen voor de hele middag. Het bandje, dat u kunt ophalen tijden de ophaalmomenten, geldt als entreebewijs voor alle locaties/optredens. U krijgt dan ook een plattegrond mee waar de routes, de locaties en optredens op staan. Zo kunt u alvast gaan bekijken welke optredens/locaties u graag zou willen zien. Om teleurstellingen te voorkomen is het aan te raden om in verschillende routes verschillende opties uit te zoeken die men leuk vindt om te gaan bekijken.
Let op: Er zijn er maar een beperkt aantal entreebewijzen beschikbaar en het is niet mogelijk om zonder passe-partout voorstellingen te bezoeken!

meer informatie over de locaties/optredens of het reserveren van polsbandjes: https://cultuurbinnendedijken.nl/de-binnenroute/

We zien jullie heel graag op zondag 11 september!