DEN-HELDER - KopGroep Bibliotheken organiseert samen met Verhelder Talent een serie online workshops voor iedereen die op zoek is naar een (andere) baan. Deelname is gratis. Op donderdagmorgen 21 januari gaat het over LinkedIn. Verreweg de meeste vacatures worden geplaatst op LinkedIn.

Het is een belangrijk netwerk om actief op te zijn omdat veel recruiters en HR-professionals daarop te vinden zijn. Maar hoe maak je een goed en vindbaar profiel?

Tijdens de online-training krijgen de deelnemers uitleg over de werking van LinkedIn en het optimaliseren van hun profiel. De trainers laten veel voorbeelden zien.

Verhelder Talent is actief op het gebied van loopbaan, solliciteren en carrièreswitch. Joyce van der Poel en Veronique Wanst hebben jarenlang gewerkt in de commerciële arbeidsbemiddeling waar ‘de juiste match’ hun dagelijks werk was.

Gratis aanmelden
Aanmelden en meer informatie over de gratis workshops via www.kopgroepbibliotheken.nl Deelnemers ontvangen een dag voor de workshop een e-mail met de link om in te loggen. Na afloop is er een week de tijd om het Webinar nog eens terug te kijken.