HOLLANDS KROON - Ben je op zoek naar een antistoffen test bij de GGD in Noord-Holland? Dan moet je ervoor zorgen dat je jezelf helemaal inleest. Deze coronatest kan namelijk slechts uitgevoerd worden met klachten. Maar hoe weet je dan of je klachten hebt die kunnen duiden op het coronavirus? Dit wordt jou niet altijd eenvoudig gemaakt. Het is daarom belangrijk dat je gelijk jouw onderzoek uit gaat voeren, zodat je ook gelijk een afspraak kunt gaan maken. Maar waar kun je nog meer allemaal op letten en hoe weet je zeker dat je de juiste test afneemt?

De antistoffen test bij de GGD in Noord-Holland geeft antwoord
De antistoffen test bij de GGD in Noord-Holland is de test die uitgevoerd moet worden om te zien of er een besmetting met het coronavirus heeft plaatsgevonden. Met de test wordt gemeten hoeveel cellen er in jouw lichaam zitten, zodat er een uitslag aan gehangen kan worden. Bij voldoende eiwitten in het lichaam zal de uitslag positief zijn. In dit geval moet je in quarantaine voor twee weken. Je kunt pas weer naar buiten als jouw klachten verdwenen zijn. Bij een negatieve test zou je in principe weer naar buiten kunnen gaan. Je moet dan wel jouw klachten in de gaten blijven houden.

De klachten die bij het virus horen
Voor de antistoffen test bij de GGD in Noord-Holland moet je een afspraak maken. Deze afspraak kan zowel telefonisch als online gemaakt worden. Telefonisch krijg je een medewerker te spreken die in gesprek gaat over jouw klachten. Op basis hiervan wordt de ernst van de situatie al voor een groot deel ingeschat. Ook zal er gekeken worden welke testlocatie er bij jou in de buurt zit en wanneer je hier terecht zou kunnen. Als dit niet snel genoeg is, kan het zijn dat je naar een andere testlocatie toe moet. Online kun je dit allemaal zelf bekijken en inplannen, zodat je uiteindelijk alleen maar op de bevestigingsmail hoeft te wachten.

De uitslag doorkrijgen van de GGD

Uiteindelijk kan de antistoffen test bij de GGD in Noord-Holland jou binnen een korte tijd een antwoord geven. De uitslag komt namelijk binnen 24 tot 48 uur. Bij een positieve test word je gebeld door een medewerker van de GGD. Een negatieve test kan zowel telefonisch als online bekeken worden. Je kunt bij een negatieve test in principe direct weer naar buiten, maar het is wel altijd belangrijk dat je de klachten in de gaten blijft houden. Deze kunnen zich immers ook weer verder door ontwikkelen.