MEDEMBLIK - In de Bonifaciuskerk te Medemblik is er op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober weer een grote Antiek Brocante & Curiosamarkt met heel veel artikelen en geweldige items.


Na een periode dat het niet mogelijk was bent u in de gelegenheid om uit een keur aan prachtige artikelen de meest bijzondere te kunnen kopen en daarmee de restauratie van de mooie monumentale kerk mogelijk te maken.

Er is een uitgebreide nieuwe collectie met brocante, curiosa, vintage, art deco, retro en spullen uit grootmoederstijd. Een hele mooie uitstalling van de mooiste serviezen, Chinees en Japans porcelein, glaswerk, bestek, blikken, maar ook heel mooi kantwerk en nog veel meer. Eigenlijk teveel om op te noemen, kom het zelf bekijken. En dat alles tegen verassend lage prijzen, laat u verassen

De vrijwilligers hebben er een heel smaakvol geheel van gemaakt. Over vrijwilligers gesproken. kom ons gezellige marktteam verstrekken voor het inrichten en verkoop. Kom wanneer je kunt en help de markten in stand te houden.

De markt wordt gehouden in de Bonifaciuskerk Kerkplein 9 1671CR Medemblik op zaterdag 30 september van 10.00-17.00 uur en zondag 1 oktober van 13.30-17.00 uur. Entree € 2,00