WIERINGERWERF – In Wieringerwerf wordt het pand van DEEN momenteel verbouwd tot een Albert Heijn. De nieuwe winkel aan de Terpstraat 21 gaat donderdag 11 november om 16:00 uur open. Supermarktmanager Frank Laan en zijn team nodigen iedereen uit om langs te komen. “We vieren een gezellig feestje met onder andere mooie openingsacties en de bekende, levensgrote hamster. De eerste 150 klanten krijgen een leuke attentie.”

Alle medewerkers zijn nu in dienst bij Albert Heijn. Je ziet alle vertrouwde gezichten terug in de nieuwe winkel. “De gezelligheid waar onze winkel zo bekend om staat, nemen we dus mee”, zegt Frank Laan. Albert Heijn Wieringerwerf krijgt het nieuwste winkelconcept met grote focus op vers, gemak en digitale innovaties. Onderdeel daarvan is een ruim opgezet versplein dat keuze gaat bieden uit een groot aantal verse producten. Ook komen er zelfscankassa’s. “Kom langs, we zien je graag vanaf 11 november om 16:00 uur.”

Tijdens de verbouwing kun je alvast kennismaken met een Albert Heijn in de buurt: Overleek 1 in Medemblik. Op maandag 25 oktober ging er nog een nieuwe Albert Heijn in de gemeente Hollands Kroon open. Deze winkel, ook een voormalige DEEN, zit aan Doorlaat 1 in Anna Paulowna.