ANNA- PAULOWNA - Op zaterdagavond 3 september speelt GO NUTZ! dè Herman Brood trip in de Polderei in Anna Paulowna. Vanaf 20.30 is het showtime. GO NUTZ! neemt het publiek mee op een trip door de muziek van Neerlands grootste rock ’n roll artiest ooit!

Met ruim 40 nummers op de setlist brengt de band GO NUTZ! een muzikale ode aan Herman Brood. De band neemt het publiek mee naar de verschillende periodes uit z’n lange carrière.

GO NUTZ! verleent haar naam aan het gelijknamige album dat Brood tijdens zijn Amerikaanse avontuur maakte. Een aantal nummers van dat album staan bij ons op de setlist. De bekendsten “I love you like i love myself”, “Hotshot” en “I don’t need you” haalden ook de hitlijsten. Wij zijn natuurlijk helemaal gek van Brood, dus GO NUTZ! is op ons ook zeker van toepassing.

GO NUTZ! staat bekend om haar energieke uitstraling en de afwisselend dynamische maar soms ook ingetogen trip door de muziek van Herman Brood. Naast de Rock & Roll nummers schuwt de band ook nummers als “When i get home” en “Born before my time” niet. Maar er is nog zoveel meer: stevige rock, blues, funk, reggae, ballads en ook de zangeressen nemen af en toe de lead!

Met een bezetting die recht doet aan het brede oeuvre komen alle hits voorbij, veelal in hun originele versie. Bekend geworden onder de naam “Huize Ria” heeft de band afgelopen jaren naam gemaakt in het circuit en onder de volgers van Brood muziek. Dit concert stond eerder gepland op 2 maart 2022. Door omstandigheden ging het toen niet door. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

Video suggestie https://youtu.be/IpvEkfMP5rk