Een betonvloer ziet er soms niet echt spannend uit. Een kleurtje op de kelder- garage-vloer oogt een heel stuk mooier. Je vloer opknappen met egaline dan een mooie kleur kan ook een reden zijn om met betonverf aan de slag te gaan. Werk de gaten en scheuren weg werken met egaline, Dan eroverheen met een kleurtje en de vloer is weer als nieuw. Bovendien is je vloer nu een stuk makkelijker schoon te houden. De betonverf van Woodstock vloeren is ook slijtvast, slipvrij en kan gemengd worden in meerdere kleuren die jij wilt hebben. Wij zijn specialist in industriële kwaliteitsverf voor de betonvloer


Op onze site ontdekt u milieuvriendelijke verfproducten, duurzaam vervaardigd. Speciaal voor u selecteren wij de beste verf en dit combineren we met de allerbeste service en levering in heel Nederland.

Ook is PU coating op harsbasis mogelijk, dit maak de betonvloer uitermate geschikt voor intensief gebruik.Epoxy coatings is zeer gebruiksvriendelijk.

Door onze directe samenwerking met een toonaangevende spuiter kan Woodstock de beste kwaliteit aanbieden en dit voor zeer scherpe prijs. Al meer dan 20 jaar bewijzen wij dagelijks efficiëntie en duurzaamheid.

Woodstock vloeren streeft naar een professioneel hoogste niveau van dienstverlening en toewijding. Als u denkt dat Woodstock vloeren de service die we bieden kunnen verbeteren of als u opmerkingen heeft over de producten die we aanbieden meldt het dan.

Soort verf en kleur
Welk soort verf je nodig hebt, hangt vooral af van de wijze waarop je de vloer gaat belasten. Wil je de betonvloer in de garage gaan schilderen, dan moet je rekening houden met een zware belasting door de autobanden. Tevens spelen oliën en vetten een rol. Er is speciale verf (garagevloerverf) in de handel die bestand is tegen de weekmakers zoals die in rubber banden zijn verwerkt. Daarnaast is deze verf erg slijtvast en geschikt voor het gebruik in omstandigheden waarbij oliën en vetten een rol spelen. Voor de overige soorten vloeren (bergruimte, balkon, terras) bestaan weer een andere soort betonverf.

Beschadigde vloerdelen altijd verwijderen
Verwijder het liefst de losse stukken wanneer een deel van de vloer is beschadigd. Is dat niet mogelijk verwijder dan bij een deel altijd zoveel mogelijk dat u op het hard gedeelte komt. Boor of hak dan voldoende weg en de gaten goed dicht smeren

Vervanging van versleten of verslechterde vloeren is kostbaar: in tijd, geld en grondstoffen. Vandaar dat Woodstock zich sinds haar oprichting in 1952 richt op het ontwikkelen van innovatieve producten voor het repareren, beschermen én verbeteren van vloeren in gebouwen.