ANNA PAULOWNA - Zaterdag 30 maart 2024 heeft er een poging straatroof plaatsgevonden op de Zuster Siffelslaan in Anna Paulowna. Heeft u meer informatie over deze zaak of beschikt u over camerabeelden? Neem dan contact op met de politie.


Rond 19.45 uur werd een 45-jarige man uit de gemeente Hollands Kroon al lopend op straat belaagd door twee personen. De verdachten dwongen het slachtoffer om zijn bezittingen af te geven. Hier gaf hij geen gehoor aan en raakte in worsteling met zijn belagers. Bij de worsteling liep de man letsel op, mogelijk veroorzaakt door een steekwapen. De verdachten zijn vervolgens zonder buit gevlucht in onbekende richting. De politie heeft na de melding direct een zoekslag verricht, maar helaas geen verdachten meer aangetroffen.

Het slachtoffer is voor medische behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

Getuigenoproep

Van de verdachten is geen duidelijk signalement bekend. De politie doet onderzoek naar de straatroof en zoekt getuigen. Ben jij bij dit incident betrokken geweest of kan je ons hier meer over vertellen? Meld je dan spoedig bij de politie. Neem contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem tippen kan via 0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden die in de buurt van de Zuster Siffelslaan zijn gemaakt tussen 19.30 uur en 20.00 uur, bijvoorbeeld van dashcams of deurbelcamera’s. U kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van zaaknummer

2024067725

.