'T VELD - De handbalsters van VZV hebben zaterdagavond hun tweede nederlaag in de competitie geleden. Tegen Quintus leek er halverwege geen vuiltje aan de lucht, maar een matige tweede helft brak de ploeg van coach Edwin Janssen op.

Diens voorganger, Rolf Schulte, staat tegenwoordig bij Quintus aan het roer en keerde zodoende terug bij de club waar hij vijf jaar de trainer/coach was. Het leek de thuisploeg te inspireren om hun oude coach iets te laten zien, want VZV had in de eerste helft de controle en met enkele mooie aanvallen waarbij Meike van Splunter en Meike Kruijer regelmatig het eindpunt waren ging men met een 20-15 voorsprong rusten.

De tweede helft gaf echter een totaal ander beeld, want VZV bleek geen schim meer van de ploeg van de eerste helft en men gaf zodoende ook de voorsprong uit handen. Quintus nam bij 24-25 voor het eerst een voorsprong. Waar het scoren in de eerste helft zo makkelijk ging, VZV had in Van Splunter (7) aanvoerster Jane Kramer (6) en Kruijer (5) haar topscorers, daar scoorde men in de tweede helft nog maar tien keer. Aangezien de gasten uit kwintsheul wel doorgingen met scoren, namen zij uitendelijk de punten mee naar huis: 30-33.

VZV speelt komende zaterdag de uitwedstrijd bij VELO in Wateringen.