WATERINGEN - De handbalsters van VZV hebben hun vierde overwinning in zes wedstrijden weten te behalen. Op bezoek bij VELO in Wateringen won de ploeg van coach Edwin Janssen met 29-35.

In het Westland kwamen de gasten uit 't Veld, die vorige week onderuit gingen tegen Quintus, al vroeg op voorsprong om die de gehele wedstrijd niet meer uit handen te geven. Het enige wat men zichzelf kon verwijten dat men VELO telkens op een paar punten liet naderen na een ruime voorsprong. Met de rust was de zge dan ook allerminst zeker: 15-17.

Ook in de tweede helft nam VZV afstand, maar wederom naderde de thuisploeg tot op drie punten. In het slotfase zette VZV echter nog eenmaal aan om defintief het verschil te maken: 29-35. Met acht punten uit zes wedstrijden deelt VZV nu de derde plaats met Quintus en Kwiek op vier punten achterstand van de koplopers VOC en Venlo.

Kwiek is op 21 oktober de volgende tegenstander in 't Veld.