WARMENHUIZEN - Het venijn zat hem zopndagmiddag duidelijk in de staart bij VIOS W tegen Kleine Sluis. Uiteindelijk wist de thuisploeg de zege, en daarmee de kopposiytie in 2A te grijpen.

Bob Tesselaar was na afloop de gevierde man. Nadat hij VIOS al in de 65e minuut op voorsprong had geschoten deed hij dit in de 94e minuut nogmaals. Daarvoor was kleine Sluis tweemaal op gelijke hoogte gekomen.

Maarten Blankendaal had de thuisploeg na een half uur op voorsprong gebracht na een inschattingsfout van keeper Groot. Geert Weel zorgde na rust voor de gelijkmaker, maar deze werd al senl hersteld door Tesselaar. Een tweede gelijkmaker viel in blessuretijd toen Dion Kwast uithaalde. Beide ploegen leken hiermee op een opuntendeling af te stevenen, maar daar dacht Tesselaar met zijn schotkracht anders over: 3-2.