NIBBIXWOUD - SEW heeft geen punten overgehouden aan de vooruit geschoven wedstrijd tegen Kleine Sluis. De gasten toonden zich in Nibbixwoud een stuk slagvaardiger en zegevierden met 1-3.

Hoe anders was het gelopen als Mitch Rekveld na twintig minuten de strafschop die de thuisploeg kreeg had benut. De spits zag zijn inzet via de binnenkant van de paal naast gaan en kort hierna was het aan de andere kant wel raak. Jord van der Pol schoot een vrije trap op de lat en Jeroen Wotering was alert bij de rebound: 0-1. Dit betekende tevens de ruststand aangezien SEW in de eerste helft nog een aatal goede mogelijkheden om zeep hielp.

Ook na de rust begon de thuisploeg van trainer Jeroen Slaager goed, maar met wat fortuin scoorde Thijs Compter de 0-2. Luca Drayer zorgde kort hierna wel voor de aanslutingstreffer, maar in de slotfase volgde nog meer tegenslag voor SEW. Verdediger Christiaan Molenaar zag zijn tweede gele kaart en uiteindelijk besliste Billy Ray Zwart de eindstand op 1-3.