ANNA PAULOWNA - In de 2e klasse A heeft Kleine Sluis zondag met opmerkelijk verschil gewonnen van FC Den Helder. Het werd 3-0 voor de ploeg van trainer Andre Rijnders.

In de eerste helft waren de gasten uit Den Helder nog wel een aantal malen gevaarlijk onder meer via Gerssen en Serpara. Nadat Woutering kort voor rust de thuisploeg op voorsprong had gebracht was het verzet echter gebroken en via twee treffers van Geert Weel in drie minuten ging de zege aar Kleine Sluis.

In dezelfde klasse verging het ZAP een stuk minder. De ploeg van Hans de Koning stond bij Vitesse '22 al binnen een half uur op een 3-0 achterstand en daar bleef het ook bij ondanks dat de thuisploeg het duel met negen man eindigde na twee rode kaarten.