KOOG AAN DE ZAAN - Terwijl het publiek enkele jaren na de grote brand weer plaats konden nemen op de gerenoveerde tribune, vernoemd naar Leen Tijsterman, wist KFC die toeschouwers genieten met een welverdiende zege op ZAP.

Het was eigenlijk wonderbaarlijk dat de wedstrijd pas aan het eind in het slot werd gegooid want de ploeg van trainer Guillaume Groot was de gehele wedstrijd de betere. Via Stefan Seijs was men na twintig minuten op voorsprong gekomen, maar ondanks een handvol kansen lukte het de Koogers niet om door te drukken.

De verlossing kwam uiteindelijk acht minuten voor tijd door een treffer van Ken Ebulue. In de slotfase passeerde invaller Bram Bark ook nog eens zijn eigen doelman met een 3-0 eindstand tot gevolg.