HIPPOLYTUSHOEF - In de 4e Klasse A heeft Hugo Boys op het nippertje een punt overgehouden aan het inhaalduel bij Succes door een 3-0 achterstand ongedaan te maken: 3-3.

Met de uiteindelijke remise schieten beide ploegen niet veel op om in de top van de spannende vierde klasse te geraken, maar de gevoelens waren na afloop verschillend. Uiteraard toonde de ploeg van trainer Ron Weinbrecher zich content met het punt waar het Succes van trainer Ben Visser baalde dat men een ruime voorsprong uit handen had gegeven.

De thuisploeg kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong middels een fraaie treffer van Toine Bugel en een intikker van Bram Dekker. Nadat Dekker uit een vrije trap van Tom Kamp koppend voor de 3-0 had gezorgd leek de thuisploeg op weg naar een simpele zege, al wist Bob de Wit kort voor rust tegen te scoren voor de ploeg uit De Noord.

Die treffer gaf de oranjehemden het nodige vertrouwen en de spanning keerde volledig terug toen Pieter Bet halverwege de tweede helft voor de aansluitingstreffer wist te zorgen. Diep in de blessuretijd voegde Sander Bakker daar de mogelijk niet meer verwachte gelijkmaker aan toe: 3-3.