WIERINGERWERF/TUITJENHORN - Niemand minder dan Nasser El Jackson komt naar de Panna Knock-Out Summerschool. De tweevoudig wereldkampioen groundmoves geeft donderdag 13 augustus unieke freestyle- en pannaworkshops. Dat mag je niet missen! Deze sportieve activiteit is in het kader van de Gameday, die dit jaar voor het eerst in Wieringerwerf en Tuitjenhorn gehouden wordt.

Nasser el Jackson geeft verschillende workshops en natuurlijk laat de wereldkampioen zelf ook een spetterende demonstratie zien. Verder leren de jongeren pannamoves, functionele passeerbewegingen, freestyle moves en geeft hij tips en tricks. Na afloop verdienen de deelnemers daar uiteraard een officieel Panna Knock-Outcertificaat mee. Er zijn twee leeftijdsgroepen: 7 tot en met 12 jaar en 13 tot en met 18 jaar. Er is plek voor maximaal vijftien deelnemers per workshop.

Gratis deelname
Omdat de dag mogelijk gemaakt wordt door Team Sportservice en de Hollands Kroonse Uitdaging is deze gratis voor de deelnemers. De workshops zijn op het basketbalveld van het RSG Wiringherlant aan de Dr. Tamsmalaan 1a in Wieringerwerf.

Vier workshops
De workshops duren steeds een uur. De eerste begint om 15.00 uur, de tweede om 16.15 uur en daarna volgen nog nummer 3 om 17.30 uur en nummer 4 om 18.45 uur. Inschrijven kan op de site van veiligsporten.nu: https://bit.ly/2DcH3Hv.

Games, sport en techniek
Maar er is nog meer te doen tijdens Gameday. Zowel in Wieringerwerf als Tuitjenhorn kunnen kinderen uit de groepen 5 tot en met 8 en jongeren uit de eerste twee klassen van het voortgezet onderwijs meedoen aan de gratis Sport Challenge, ook op 13 augustus. Ze nemen het tegen elkaar op in diverse sportieve duels. Denk aan Playfinity, Teqball, Subsoccer en voetvolley. Deze uitdagingen zijn in de oude Lidl aan de Terpstraat 13 in Wieringerwerf en in brede school De Hoge Akker aan de Dorpstraat 35 in Tuitjenhorn. Aanmelden kan via https://bit.ly/2DcH3Hv.

Allerlei sport en E-games
Voorts kun je nog tot en met 16 augustus van woensdag tot zondag terecht voor allerlei sport en E-games in Wieringerwerf. Er gelden meerdere tijdsloten waarvoor je je in kunt schrijven. Deelname daarvoor kost 2 euro en een ticket koop je op game-day.nl.