NIEUWE NIEDORP - Zaterdag 10 juli 2021 opent zwembad De Rijd in Nieuwe Niedorp voor publiek. Aan het eind van de vorige zomer sloot het zwembad. Dit was op last van de Omgevingsdienst door veel problemen met de veiligheid en hygiëne. In maart stemde de gemeenteraad in met het opknappen van het zwembad.

Inzet van vrijwilligers
Vanaf 2 april is het zwembad met enorm veel dankbare inzet van vrijwilligers onder handen genomen. Het ondiepe (instructie-)bad is compleet opgeknapt en voorzien van nieuw tegelwerk. In het diepe bad is hier en daar tegelwerk gerepareerd. Daarnaast heeft het diepe bad nieuwe duikplanken op de 1-meter en 3-meter springinstallatie. De toiletruimtes zijn voorzien van nieuwe toiletten. Ook het terrein en de speeltoestellen zijn flink opgeknapt.

Eigen website
Dankzij de vrijwilligers heeft het zwembad een eigen website. Neem hierop een kijkje om te zien wat er aan werk verzet is. Vind ook de laatste informatie over zwembad de Rijd op de site.

Het zwembad nodigt weer uit voor vele uren zwemplezier deze zomer. Wethouder Mary van Gent opent het zwembad op vrijdag 9 juli 2021 om 19.00 uur officieel. Zij geeft hiervoor een startschot. Hierna hebben de vrijwilligers de eer om een eerste duik te nemen.

Wij begroeten u graag bij zwembad De Rijd!